Viikko sairastettu ja silti piti treeneihin päästä perjantaina. Ihmeen hyvin jakso vaikka meitä oli vaan kaks, ehittiin tehä melkosesti harjotuksia.

Ensimmäinen pätkä 1-10, helppo baanauspätkä alkuun. Putkelta aidalle piti muistaa kääntää ajoissa ja viimeseen putkeen kans käskyttää ajoissa ettei mee pitkäksi.
Hitsi, tuosta kuvastahan puuttuu yks harjotus, tais mennä 20-21-22-4-30 ja jotain mitä en enää muista. Eikä näköjään oo nuo välimatkat ihan kohillaan.. Tuolla toisella pätkällä opeteltiin jarruttamista. Vekulla tuppaa kaasu hirttään kiinni enkä mie oo osannu tehä sille mitään, nyt sitte tehtiin ihan kunno jarrutuksia moneenki kohtaan ja saatiin tosi nättejä kurveja aikaseksi. Tokihan jarrutusten ohjaus on vielä melko liioteltua, kun se on ihan uus juttu, mut äkkiä siitä saataneen sujuvampaa Hymy
Kolma harjotus 20-28 tehtiin noitten kolmen esteen molemmilta puolin ohjattuna. Puomin puolelta ohjattuna tuli huomattavasti sujuvampi ohjaus. Tosin toiselta puolen ohjatessa meni jarrutus liika myöhäseen, tuli iso mutkaus 21 jälkeen ja sen seurauksena sitte huono linja 22 ja 23..
Seuraavana 30-37, oikeestaan 38 kun pituudelta on jääny numero pois.. Ei pitäs väsyneenä piirrellä noita ratoja, mut ku aamulla ei muista senkään vertaa.. 31-32-33 väleissä sai taas olla tarkkana jarrujen kans, ettei tullu turhia mutkia. Eihän ne ihan kerrasta onnistunu, mut toinen kerta meni jo ihan hyvin. Tuo pujolle vienti oliki kinkkinen, pikkusen enemmän ois pitäny malttaa ja käsky antaa vähän äkäsemmin ni ei ois valunu toiseen väliin..
40-45 pätkällä tehtiin vähän kauko-ohjausta. Lähetys puomille ja ite pituuden numeroitten puolelta pujolle vastaanottamaan koira. Pujolta lähetys aidoille ja ite jäin pujon oikealle puolelle ohjaamaan. Vähän joutu avustajaa käyttämään, mut ihan hyvin irtos tuollaseenki ku pari kertaa harjoteltiin. 50-53 pätkällä oli samaa irtoamista toiseen suuntaan.
Oiskohan siinä edes melkeen kaikki tunnin hommat. Paljon tehtiin, Vekullekki tuli ihan hiki Nauru

1304234996_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Torstaina käytiin ihan vähän tokoilemassa, olotila ei ollu häävi, mutta kun ulkona on helpompi tukkosen nenän kans olla ni mentiin kuitenki..
Vekku teki käännöksiä, kaukojen maahan-seiso-maahan vaihtoja, nää alkaa jo sujumaan. Pari kertaa vielä liikahti yks tassu, mut suurimman osan pysy paikallaan, JEE! Tavallista noutoa, metallinoutoa ja ohjattuaki noutoa. Ohjatussa meni pari kertaa ihan miettiessä et mikäs juttu tää olikaan, mut kyllähän se muistu mieleen. Tasamaan noudot meni molemmilla kapuloilla hyvin.
Ruutaki otettiin jo ihan täydeltä matkalta ja hyvin löyty. Ai niin, olihan sielä paikallaolojaki, istuen reilu 3 minuuttia auton takana piilossa. Kerran meni maahan, kävin palauttaan istumaan ja takasin piiloon. Heti perään paikallaolo maaten ja piilossa. Tää oli hyvä, linnut huusi ympärillä ja melkeen vieras koiraki oli vieressä. Katottiin paikallaolon jälkeen, ettei väliäkään tainnu ihan kolmee metriä olla, mut eipä nuo pojat toisistaan häiriintyny.
Friidu teki kaukoja, seuraamisen liikkeelle lätöjä ja jääviä. Motivaatio alkaa oleen Luppasellaki kohillaan ku on laihiksella ja muutenki ihan tarkotuksella ollu vähemmällä tekemisellä.

Eilen olin päivällä palelemassa mätsärissä ihan talkoilemassa, omat ei osallistunu olleskaan. Kotiin kun selvis ni piti lämpimikseen haravoisa tuo hurjan suuri piha ja siivotulla pihalla piti sitte vähän tokostella.
Molemmat teki merkkiä ja ruutua. Piha kun ei suuren suuri oo ni ei matkatkaan ollu pitkiä. Merkki tais Vekulla olla 8m päässä, hienosti osas kipasta merkille, vaikka ei oo aikoihin tehty. Friida meinas pistää leikiksi kartion kans, muutenki neiti oli melko vallattomana, muutaman kerran hää kuitenki merkin kiersi aika taitavasti.
Ruutuun kumpanenki kirmaili ihan ilosesti, Vegalla ei ollu palkkaa ruudussa ollenkaan, Friidalla oli Nauru