Tänään käytiin Oulussa agiliitoa kisailemassa tuomarina Jarmo Jämsä.
C-kisa oli hyppäri, rata vaikutti ihan kivalta. Toinen aita tippui, en tiiä mitä tein, varmaan käsi meni alas. Pujottelulla jäi viimenen keppi pujottelematta, sitä piti hetki korjata, eihän tuo ikinä lopeta pujottelua kesken, hidasta se kyllä saattaa olla. Muuten rata meni omasta mielestä ihan hyvin. Kuvittelin sen olleen 10 ja jotain yliaikaa. Tulostaululla luki HYL! Oisko siinä pujolla tullu joku fipa, tai jossain muualla.
D-kisa oli ihan normi agi-rata, muuten rata oli oikeen mukava mutta pujolle vientiä ja paria aitaa piti hetki miettiä. Lähdössä Friidu meinas varastaa! taree vissiin oikeesti treenata. Heti alussa katoin et eka rima tippu, muuten rata meni oikeen kivasti, pari kertaa olin ite vähän väärässä paikassa. Ei onneks haitannu koiran menoa,  pujolle vientiki onnistu ihan hyvin. Loppusuoralla kerkesin aatella et hiton eka rima.. Maalissa sitte kuulutettiin et ku edelinen nollaputken avas, ni sitä on hyvä jatkaa! Se oli Friidan eka NOLLArata!!! JEEE!!!
Oli kuulema ihan sujuvan näköstä menoa, eli ei näkyny että ei ihan suunnitelman mukasesti menny, lähelle kuitenki =)

Vegakin pääsi mukaan tutustumaan alipainehalliin. Tuo on kyllä kumma koira, hallin pyöröovea ei kummastellu yhtään, eikä sen kummemmin kaikuvaa hallia tai sitä painettakaan. Ihan oma ittensä oli, leikki ja tohelsi menemään ihan normaalisti. Keskityttiin ihan vaan hauskanpitoon ja leikkimiseen että kakrulle jäi hyvä fiilis hallikäynnistä.