Hui, ompa taas jääny paljon kirjottelematta, pitänee joku päivä naputella muistilokeroista jotain pientä..
Kävimmä Vegan kanssa autoilemassa pienoisen kesäloma reissun. Perjantaina auton nokka kohti Kaavia ja Aussie yhdistyksen järjestämää luonnetestiä. Samalla tavattiin pari Vekkusen sisarusta ja muutakin sukulaista. Testi oli lauantaina, mutta koska matkaa ihan riittävästi oli, ajeltiin paikalle jo perjantaina. Onneksi päästiin majoittumaan kivitaloon, jossa oli melkeempä kylmä sisällä!
Lauantaina oli heti aamusta melkosen lämmin, onnesk meijän vuoro oli jo kolmantena, päästiin suoriutumaan kuitenkin ihan inhimillisissä olosuhteissa. Vekku heittäyty tuomarin alkuhaastattelun jälkeen varjoon piehtaroimaan, ei olleskaan tienny mitä on edess Nauru

I Toimintakyky +1 kohtuullinen

II Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

III Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty

IV Taisteluhalu, +2 kohtuullinen

V Hermorakenne +2 tasapainoinen

VI Temperamentti +2 kohtuullisen vilkas

VII Kovuus +3 kohtuullisen kova

VIII Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin

Laukausvarma

Tulos +208 hyväksytty

Tuomarit Jorma Kerkkä ja Wilhelmiina Virolainen

Muuten koira käyttäyty testissä ihan odotetusti, mutta jotenki en osannu olleskaan aatella, et puolustas mua. Vekku on ihmisiä kohtaan niin ystävällinen, et aattelin ettei nousis ihmistä vastaan, mutta hyvin oli terävänä sanomassa kantansa. Itteään ei sitte viittiny puolustaa, oli katellu tuomaria sen näkösenä että istusit ny sinäki alas ja lopettasit tuon riehumisen.. Nauru
Loppu kommenteissa tuomarit sanoivat koiran olevan vähän dementikko ja cool. Ei muistele menneitä, eikä pahemmin välitä mitä ympärillä tapahtuu. Tuolla ei oo tarvis puuttua kaikkeen, mutta tarvittaessa ottaa sitten kantaa ihan riittävästi.

Kuvia ja videotaki testistä on, mutta ne on muiden kameroissa. Lisäillään sitten kun kuvaajat ehtivät kameransa tyhjentämään.