Kylläpä oli taas huippu treenit, Vekku toimi melkeen ajatuksella!
Piirros taas lainattu Tunskilta, kun ei omaa vieläkään saa piirustettua. Kiitos sinne Hymy Onneks meillä on osa kurveista vielä helpotettuja, ei me osattas noita Tunskin kurveja.

1301152781_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alotettiin 11-12-18-5 pätkällä, tuo tehtiin kahella eri tavalla, ensin valssilla ja sitte persjätöllä. Alkuun tuli pikkusen suuri kurvi, laitettiin vähän käsijarrua väliin ni saatiin kurvit kuntoon. Kumpiki passas oikeen hyvin. Sitte Vaihettiin 11-12-A7-13, välistäveto ja poispäinkääntöä, viisoin ensin ihan liian korkeella kädellä ja koirus oli A:lla. Toisella kertaa meniki oikeen sujuvasti just eikä melkeen.
Toisessa päässä B1-B2-B3 molempi kätisesti. Hyvin irtos ja ohjaajaki muisti olla huiskimatta liikaa.
C-pätkää meillä oli helpotettu sen verran, että C4 tultiin suoraan eikä takaa kiertona. Hartijat osotti vähän vikaan ni Vekku meni C2 ekalla kertaa väärin päin, muuten meniki hienosti.
Rata 1-20 mentiin ensin kahessa osassa (1-11 ja 10-20) ja lopuksi kokonaan. Alkuun kokeiltiin irrotella koiria jäämällä ite 4 hypyn taakse ja ohjaamalla sieltä koira 5 hypylle ja putkeen. Eihän miellä suuria ongelmia irtoamisen kans oo tainnu ikinä olla, oikeen sujuvasti irtos. Tein tuon saman kohdan myös persjätöllä putken jälkeen, hyvin sekin sopi, mutta laiskuus voitti ja koko rataa tehdessä otin lyhyemmän reitin. Nämä tais mennä kaikki kerrasta puhtaasti, molemmat pätkät ja koko rata.
Loppuun vielä A-harjotuksesta A1-A8. Taisin yrittää melkeen liian vaikeaa, unohin jarrutella koiraa ja tehtiin suurta kurvia. Toisella kertaa tuli jo pienempi kurvi. Ois ehkä pitäny tehä helpommalla tavalla, eikä heti kaikkein hankalinta.. Samaten A7-A8 oli vähän laajalla kaarroksella, mut ihan ok kuitenni. Ohjaaja alko väsyyn, vissiin huono kunto tai jotain Nolostunut

Hyvät treenit, ja ku viime viikollaki meni melkolailla putkeen ni illalla lähti sitte Vekulle pari ilmoo agiin ja Friidulle yks tokoon. Viikon päästä alotetaan talviloma tokokoeessa ja lopetetaan samainen loma sitte seuraavan viikonlopun agiliitoihin. Kunhan ilmat vähän lämpenee ni pääsee Luppanenki taas liiteleen, ehkä ihan jopa kisoihinki asti.