Perjantaina Vega kävi tuposteleen, ei kannattas ohjaajan puolikuntosena lähtä edes yrittään..
Esteks pujoteltiin häiriköitynä, leluja lenteli edestä ja takaa, olipa niitä aseteltu pujottelun alkuunki viemään keskittymistä. Hyvin onnistu lelut sekottaan junnun pään, ois niin mieli tehny leikkimään vierailla leluilla. Selvittiin kuiteski kunnialla pujottelusta.
Sitten oli ohjelmassa 1 luokan rata, virheitä sai tulla, mutta hylystä ulos ja oottamaan seuraavaa kierrosta. Ekalla kiekalla päästiin esteelle 4, josta kielto ja pikku mutkan kautta koiruu hyppäs puomin alastulon yli josta HYL! Toisella kierroksella päästiin 8:lle asti, ohjasin vähän huonosti ja Vega loikkas A:n alla olleen putken yli, piip piip piip! Kolmannella ja vimosella kierroksella sai tehä loppuun, vaikka ei ihan putkeen meniskään. Sehän sitte meniki hienosti! Lopussa en enää ite ollu kartalla, enkä muistanu ohjata puomille vaan päästin putkeen, siihen asti tehtiin puhasta ja nopeeta rataa.
Neljännelle kierrokselle oli jostaki ilmestyny taas leluja radan varteen, kolmos hypyllä oli haisunäätä nauramassa siivekkeen vieressä, välillä sielä lenteliki leluja ihan miten sattuu, mutta mepäs ei enää niistä välitetty. Pujottelulle käskytin myöhässä ni meni ohi, muuten meni puhtaasti häiriöistä huolimatta.

1269456361_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Piirros lainattu Wililtä, kiitos!

Sunnuntaina Friidu pääs maneesille loikkimaan piiiitkästä aikaa, virtaa oli enemmän ku tarttee ja asiaaki tuntu olevan ihan riittävästi, ku ei taas ohjaus menny lupan mielen mukaan.. Ohjelmassa oli 20 esteen rata, ylättäin osa porukasta oli taas vaihteeksi myöhässä ja saimme rakennella radan kolmestaan. Puolikuntosena ei sitte enää oikeen jaksanu radalla juosta kauheesti. Pätkissä saatiin sentään jotenkin onnistumaan. Kontakteilla piti olla tiukkana ettei neiti loikkinu miten sattuu, muuten meni ihan just sinne minne ohjattiin, eli tosi tökkivää oli meno.. Puomin alstuloon väänsin valssia että olin ulkopuolella vetämässä koiraa pois puomilta ja varmistamassa että tulee putkeen, siinä vaan jäin ite pahasti jälkeen putken jälkeisessä ohjauksessa. Kokeiltiin sitten niin että jäin puomille tukkimaan tien ja ohjaamaan koiraa putkeen, neiti on vissiin tykästyny kontakteihin kun yritti väkisellä tunkee puomille vaikka seisoin edessä. PArin yrityksen jälkeen saatiin seki sujumaan. Keinun jälkeen halusin tehä takaaleikkauksen, vaikka joku muu ohjaus ois voinu olla parempiki. Leikkaus onstu hyvin, mutta hypyn jälkeen meinas tulla silmukka, vähän tehokkaampi ohjaus ni tuli oikeen sujuva ja tiukka kurvelo sinnekki.
1269457079_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tämä piirros lienee Jossun käsialaa, kiitokset sinnekki!

Vegan tokossa maanantaina oli monen sorttista paikallaoloa. Oltiin rivissä, ringissä kuonot kohti keskustaa ohjaajat keskellä ja ringissä kuonot ulospäin ja ohjaajatkin sielä ulkopuolella. Het alkuunsa jätkä vaikutti vähän väsyneeltä, hiukka levottomasti liikehti maatessa. Palkkailin aika tiuhaan kun malttoi olla rauhassa. Kokeiltiimpa ihan koe paikallaolokin, kerran kävin palkkaamassa kahden minuutin aikana. Ihan hyvin malttoi pysyä vaikka muitakin palkkailtiin, hallissa oli aika paljonkin liikettä ja häiriötä.
Seuraamisessa keskityttiin käännöksiin ja perusasentoon. Pikku pätkiä seuraamista käännöksillä ja pikku pätkiä juoksua josta pysähdys perusasentoon. Käännökset meni hyvin. Seuraamista juostessa ei oo harjoteltu yhtään, siihen nähden seki meni hyvin, vähän väljää oli aluksi, mutta leun kans paransi paikkaa huomattavasti. Pysähdykset juoksusta oli ehkä vähän hitaita, mutta muuten hyviä.
Liikkuroitu seuraaminen parani loppua kohden, alkuun keskityin ite liikaa liikkuriin ja haahuilin vähän miten sattuu, toisella kiekalla meni paremmin.
Hyppyä otettiin melkeen kokonaisena liikkeenä, hyvin lähti hyppyyn, kääntyminen ja seisominen vähän hitaita, mutta eipä niitä paljon oo treenattukaan. Hyvin pysyi paikalla kun siirryin viereen. Perusasentoa ei otettu loppuun, ettei vaan opi ennakoimaan niin ku tuo luppakorvanen tekee..