Tämä viikko on mennyt melkosen unessa, emäntä on sairastanut jotain äkästä flunssaa. Ei kuiteskaan possunuhaa kulema oo, niin väitti tehtaan hoitajatätit. Kesäloma jatku muutamalla päivällä sairaslomana.
Viikon lenkit on ollu melkosta hissuttelua jossain metikössä tai tallilla. Koirat saa juosta ja minä käveleskelen hyvin rauhallisesti perässä tai istun jossain kannon nokassa, ei kivaa yhtään.

Eilen kävin sen verran kentällä että parit pujottelut kokeiltiin molempien kans. hyvin ne vetää, vaikka ylimäärästä virta olis molemmilla vaik kuin paljo.

Tänään oli oman kerhon järjestämä mätsäri, sinnehän oli melkeempä pakko vääntäytyä. Molemmat koirat pääs osallistuun. Friidulle sain lainahandlerin ni pääsin ite vähän helpommalla. Kiitokset Tanjalla luppiksen esittämisestä!
Friida sai punasen nauhan, mutta sen suurempaa menstystä ei tullut tällä kertaa. Neiti oli ihan oma ittensä, häntä heilu kehässä koko ajan Nauru
Vegalle sininen nauha ja oli sinisten kolmas. Meijän eka sijottuminen mätsärissä ikuna Hymy
Vega ja paljon muita Petra Tiittasen kuvaamana täälä. Friida ei valitettavasti ollut osunut kamren tielle olleskaan.

Virallisen epävirallisessa mitauksessa Vegalle saatiin korkeutta 54,5cm ja Friidalle 44cm!!! Kyllä se vielä kutistuu mediksi, uskokaa pois vaan.
Neiti on kuulema muutenki kutistunu viime kesästä. Liekkö tuo 1kg:n painon pudotus ja karvojen lyhentyminen vaikuttanu ulkonäköön. Toki Vegalla saattaa olla kans jotain tekemistä asian kans, se kun on juoksutanu neitiä niin että läski on muuttunu lihaksiksi. Eihän se paino sillä konstilla paljo pääse laskemaan.. Jos vielä toisen kilon yrittäs tiputtaa, madaltusko se sillä sentin?