Kylläpä on tyytyväisenä nukkuvia koiruuksia. Aamupäivällä käytiin koko lauman, omat + lainatut, kans kunnon lenkillä. Pari tuntia metässä juoksentelua, hyvin nukkuvat elikot ulkoilun jälkeen. Kiva ku lauma tulee jo näinki hyvin toimeen, vaikka omat epäilyksensä alussa oli noitten neljän yhteis elon suhteen.

Ruukin liidot meni hienosti, tää alkaa oleen aika ykstoikkosta ku aina saa treenien jälkeen vaan hehkuttaa kuin kivasti neiti toimii, mut minkäs teet. Kiva ku nyt parin vuoden jälkeen on alkanu ohjauskuviot selviään ja homma toimii.
Ekassa omatoimiharkassa kolmen esteen, viiden hypyn pyorityksessä neiti vähän tais kimpaantua jostaki, kävi pari kertaa nilkassa kiinni.
Toisena oli pujottelua pussilta, renkaalta ja keinulta. Keinussa on joku vika, siinä pitää puolessa välissä alkaa hidasteleen ja miettimään et mikäs tää olikaan. Pujon alotus alkaa oleen kohdillaan, osaa välillä jopa hakee ihan ite =)
Ohjatussa treenissä oli vauhtisuora, meni ihan vauhdilla kun lopussa oli namilautanen. Ekalla kerralla vedin ite vikasta esteestä ohi, toisella kerralla jätätin yhden hypyn väliin, taas omalla ohjauksella (käsi tippu alas, koira tulee viereen). Koko ratapätkä sisälsi hyppyjä ja putkia. Ohjaus suunnitelmat meni het kerralla oikeen, kaikki osu kohilleen. Osasin ohjata ja Friiduki meni just sinne minne ohjasin. Lopuksi kokeiltiin vielä takaaleikkausta toiselle putkelle, sekin meni just eikä melkeen. Tosi tyytyväinen saa tohon koiraan kyllä olla! On se kuulema laihtunukki, ei ihan turhaan oo ruokaa vähennetty ja liikuntaa lisätty =)
Nii joo, ilmo OKK:lle lähti tossa hetki sitte..

Vegaki pääsi mukaan toisen kerran peräkkäin. Kokeiltiin vähän jennyilyä ja ihan tavallistai valssia, ensin ihan ilman esteitä ja sitte rimat maassa olevilla aidoilla. Parin esteen ohjaukset menee jo, ja näyttää pojulla olevan ihan kivaa. Pari kertaa kävi sukeltamassa renkaan läpi lelun perässä, ei mitään onkelmaa. Merja oli hetken kaverina kun otettiin pussin kertaus, hyvin tais olla muistissa. Neljä kertaa meni pussin, viimesellä kerralla ihan umpipussiin, eikä hirvittäny yhtään. Lopuksi otetiin vähän seuraamista ja maahan menoja. Maahan menossa käsiapu mukana, oli aika paljon häiriötä kun seuraavam ryhmän koirat oli jo maneesissa ja omaaki porukkaa treenas vielä. Kivasti tuo keskittyy mun kans touhuamiseen, palkaksi kelpaa lelut ja namit kunhan vaan jotain kivaa saa tehä.