Onneks mein tavotteena on voivoi vasta syksyllä..
Tokostelutunti alotettiin perusasentoon tuloilla erinäisistä kulmista. Halutessaa sai harjoitusta tehä kapulan kans. Vekku teki ensin muuan kerran ilman, nehän meni hienosti niin otettiin sitten kapulainen kaveriksi. Puista toi hyvin, eteen, perusasentoonhan meillä ei kapulaisen kans tulla olleskaan. Metallisen kans oli vähän nihkeetä vielä. Ihan ku kapula ois jotenki ollu ällöttävä. Ihan lopputunnista sitte opeteltiin metallin kantoa, hianosti häntä pystyssä kipitti vieressä metalli suussa, hyppipä välillä esteenki yli. Kyllä siitä vielä kiva saahaan.
Peruasennoista vaihdettiin nopeisiin maahanmenoihin. Tällä kertaa ne tosiaan olikin nopeita, ei väliä palkkasko lelulla vai namilla, jätkä oli hereillä ja säpäkkänä. Liikkeestä maahanmenotki pysy vauhdikkaina, liikkupa koirus sitten mun vieressä tai edessä. Luoksetulossa tuo ei vielä pitemmältä matkalta hoksaa maahanmenoa, tai minä en osaa antaa oikeita merkkejä, mut harjotellaan, onhan meillä aikaa..
Kartioseuraamisessa suorat meni hyvin, samaten oikeelle käännökset! Vasemmalle kääntyessä meinas välillä irrota pikkusen liikaa. Korjailtiin tätä sivuaskelilla käännöksessä, parani huomattavasti.
Sitten tais olla vuorossa paikallaolo häiriköitynä. Vekku sai tällä kertaa jäähä istumaan, sitäkin kun tarttis varmaan alkaa harjotteleen. Kerran on aikasemmin taijettu muistaa tehä paikallaan istumista. Eipä siinäkään mitään ongelmaa ollut, istua napotti paikallaan, vähän piti vilkuilla ohi kipittävää pehmokoiraa.. Hyvin kesti myös ohjaajan taakse siirtymiset ja viereisen koiran istu-maahan vaihdot. Tää ois aika hyvällä mallilla, tiiä sitte kuin se istuu ku ite pitää piiloon mennä.
Kaukoja kateltiin kan pikkusen, huomattiin ohjaajassa yks pahan laatunen virhelmä. Itte ohjaan koiran liikkumaan väärin, eikä sillä kaik tassut ihan sitte pysyny paikallaan. Onneks näitä on tehty vasta tosi vähän, ni ei oo koirus kerenny oppia kovin pahasti pieleen. Nyt sitte jatketaan himppasen muutetulla käsiavulla seisomaan nousemista.
Loppuun vielä hyppynoutoa puukapulan kans. Hakee hyvin vinostakin, vähän saisi palautukset olla vauhdikkaampia, mutta se lienee pikkuvika. Pääasia että menee ja tulee hypyn kautta, nopeutta saadaan lisää kun tehdään enemmän, taishan tämä olla kokonaista toinen kerta kun hyppynoutoa harjoteltiin Hymy