Kevät on tullut taas..
Liekkö keväästä vai mistä johtunee, kun ei oo saanu aikaseks kirjoteltua kuulumisia. On me treenattu, ainaki agiliitoa. Vegaki on päässy jo alotteleen omassa porukassa pienten ohjauskiekuroitten harjottelun. Neiti on kurvaillu normaalit torstai treenit, joista ei kyllä kauheita mielikuvia enää oo Nolostunut osa tais mennä ihan pipariks ja osa vissiin ihan hyvinki..

Pari viikkoa sitte käytiin OKK:lla kisailemassaki parin radan verran, tuloksena melkeen pari nollaa, yks kuitenki Nauru Toiseen lipsahti reilu 5 sekkaa yliaikaa.
Eka rata meni omasta mielestä oikeestaan aika nappiin, kunhan ensin sain koiran pysymään aloillaan, ei ois malttanu ootella lähössä.. Pujottelussa vähän sössittiin jotain, ja aikaa meni, mutta ilman vitosta selvittiin. Muuten en rataa enää muista..
Tulos 5,16, joka kaikki yliajasta.
Ihanneaika oli jokseenki tiukka, yks koirakko tais siihen päästä, seli seli, lujempaa ois vaan pitäny mennä..
Toinen rata oli vähintäänki yhtä kinkkinen, kauheesti mutkaa ja kurvia. Ekalla putkella olin ihan varma et siitä tuli kielto, sulloin kuitenni koiran sinne puoli pakolla. Loppu rata oli hirveetä säätämistä ja säheltämistä. Radalta ku poistuttiin, kysyin tytöiltä et tuliko hylsy kielloista, ni nää väitti et ei ku nolla kolmella kiellolla.. Missä lie oli tuomarin silmät ku ei niitä sähellyksiä kielloiksi laskenu, mutta olemma tyytyväisiä tähänkin Nauru 
Tulos -1,57 sija 3.
Tuomariki meinas palkintojen jaossa että työvoitto, sitähän se oli. Alkaa vissiin ohjaajalla olla asenne kohillaan, ku väännetään jo väkisellä, eikä heti anneta periksi jos ei ihan mee suunnitellusti. Tää sama rata oliki sitte kakkosillaki, ajan sääsätämiseks kuulema..
Vielä yks nolla metästetään jostain tässä kesän aikana.