Käytiimpä vaihteeksi vähän hakuilemassa. Alue oli aika mielenkiintonen, keskilinjan vasen puoli jyrkkä mäki alaspäin, oikeella suht tasasta kangasmettää. Ohjaaja puuskutti jo ku pääsi linjan alkuun, juu en oo ihan kunnossa, saikulla on hyvä päivitellä blogia.. Silmänisku

Vekkusen harjotukset oli tällä kertaa pistojen parantamista, näytettiin haamu joka sitte siirty 20-30m eteenpäin. Hienoja pistojahan tuo tekiki. Rulla tuli ensimmäisiltä neljältä ukolta perille asti, irrotus vasta käskystä. Viimesellä tiputti puoli metriä ennen aikojaan, mutta uusinta käskyllä toi perille asti. Rullan ottamista maalimiehillä oli pohtinu hetken aikaa. Lontilla varmaan savu noussu korvista ku on miettiny Nauru Parempi kuitenni että hetken miettii, ku että ottas liika kaukaa. Näytöille lähti kauheella vauhilla, tästä välistä oli jääny mietintä pois. Liina ku napsahti kiinni, oli koira jo menossa ennen ku ehin käskyä antaa, hyvä hyvä!

Taustametelinä oli ampumista, vähän mietitytti koiran autossa pitäminen ku vieressä ammutaan jollaki vähintäänki singolla, ainaki ääni oli melkonen. Eipä tuo paukkeesta perustanu kauheesti. Metässä ja "parkkipaikalla" seurauttaessa ei huomannu koko laukauksia, eikä autosta ottaessakaan ollu mitenkään paineistuneen olonen. Hyvä haukku!

On tässä välissäki toki treenitty, kaikkee ei vaan aina muista/jaksa/kerkevä kirjotella..