Tupoksen teemana oli takaaleikkaukset, meidän poppoon koirat oli vissiin eri mieltä asiasta. Tiko oli ainut joka ei räksyttänyt koko aikaa, kolme muuta ilmaisivat kyllä mielipiteensä joka asiasta. Liekkö Friidalla vaikuttanu, kun matkalla Limingan KKK-marketilla alettiin ampumaan raketteja just ku oltiin kohalla. Neitihän on lievästi paukkuarka..
Eka harjotus oli näennäisesti ihan yksinkertanen, mut ku ei osaa ohjata ni ei osaa. Tollotin keskellä estettä pariki kertaa, ennen ku Minna käski mennä pois koiran tieltä, sitte ei ollukkaan mitään onkelmaa.
Muuten meni harjotukset ihan hyvin, takaaleikkauksiksi, toi eka pätkä kummitteli toisessakin harjotuksessa ja sama moka siinäki. Okserin jälkeinen leikkaus meni yllättävänkin helposti, putkeenhan tu on aina irronnut suhteellisen hyvin, siinäkään ei takaaleikkauksissa mitään vikaa. Keinusta on nyt tullut joku kummitus, hidastelee hirveästi. Pitää sunnuntaina ottaa vähän namitreeniä keinulla, jos vaan mahollista. Viimesenä otettiin pikatreeninä putkelta pujolle takaaleikkaus. Ei onnistunu, ei sitte niin millään, tätä pitää harjotella paljon.