Tuposessa Minnalla oli muotiviikot, tehtiin saksalaista, backflappiä, jaakotusta ja sylkkäriä, melkosen kimurantteja kiemuroita osa. Lämmittelypätkällä oli aita-putki-aita-pituus-putki, meinasin ite vetää Friidan puituudelta pois, kun lähdin kaartamaan liian nopeasti putkelle, muuten meni hienosti.

Otettiin noita muotikiemuroita muutaman esteen yksittäis harjotuksina. Saksalainen ja jaakotus meni kerralla, mut noi kaks muuta oliki sitte hankalampia. Fläpissä neiti ei meinaa irrota, tähän voi apuna käyttää lelun heittämistä. Tuo sylkkäri tehtiin peruuttamalla ja heitettiin koira putkeen, Friida tekee tosi helposti silmukan kun haluais kääntyä mua kohti eikä poispäin. Tätä harjotellaan kovasti ilman esteitä, tuleepa samalla vähän jumpattua koiraa.

Loppuun oli Minna kehitelly ratapätkän, jossa oliki kaikkia noita kiemuroita. Wili on varmaan taas piirrustanu radan omaan blogiinsa, opetteln sen tänne linkittään joskus.. Kinkkinen pätkä meni melkeen puhtaasti, aidalla 11 menin ite hukkaan ja ohjasin koiran väärälle puolelle. Friidan suorituksiin oon tosi tyytyväinen, parit viime treenit on menny loistavasti. Josko tässä kohta sais aikaseks lähettyä johki kisoihinki =)