Vegan ensimmäinen uus vuosi on nyt takana. Jätkä ei kauheesti raketeista välittäny, ihan normaaliin tapaansa kanteli leluja ja leikki itekseen.
Friidu testas luontaismallin rauhottavia, en tiiä vaikuttiko nuo pillerit vai se et seurana oli toinen koira, joka ei paukkesta välittäny, mutta neiti nukku! Isommista paukuista vähän katteli ympärilleen, muuten oli ihan rauhassa.
Tänään lenkillä kuulu muutama yksittäinen pamaus ja kerran oli ihan sarjatultaki, eipä nuo kumpikaan välitäny mitään. Liekkö neitille 4v tullu vahuus ja kuulo meny =)

Josko tässä nyt heittäytys hurjaks ja ens, eikäku tälle vuodelle uskaltautus jotain tavotteita kehitteleen
Friida 
Agissa pitäs varmaan alkaa pikku hiljaa sinne kakkosiin tähyilemään. Koirahan menis, mut tarttee laittaa ohjaaja vaihtoon jos sen pää ja jalat ei ala toimiin.. Enemmän startteja pitäs ainaki saaha aikaseks käydä ku viime vuonna ,6 joista 2x hyl 2x 5-15 vp ja 1x 0!
Tokoilussa yritetään ensin saaha hommasta hauskaa, sitte vois jossain vaiheessa yritellä sitä AVO luokkaa korkata. Otetaan tähän sitte Kati avuksi jos ei tuo mun kans ala millekkään =)
Mejässä ois vakaa aikomus edes yhessä kokeessa käydä tälle vuotta, saas näkee huolitaanko meitä mihinkään. Tai saahaanko yhtään jälkee tehtyä ennen Raahen kevään koetta.
Pelastuspuolellaki vois harkita kokeisiin menemistä, ehkä, mahollisesti, riippuu paljolti siitä kuin päästään treenaamaan.

Vega
Pitääkö tolle kakrullekki jo jotain tavotteita laitella, niin se aika vaan menee. Agilityn alkesikurssi ainaki käydään, mahollisesti kevään aikana. Jos homma alkaa sujumaan, vois seuran harkkakisoihin ainaki osallistua. Kattoo sitte loppu kesästä ku virallinen ikä tulee täyteen, mihin rahkeet riittää. Pitää tuo kuvatakki ennen ku tosissaan aletaan kauheita tekeen, ihan oman (ja Marjon) mielenrauhan takia.
Tokossa edetään hiljaa hyvä tulee periaatteella. Loppu vuodelle vois jotain hakita. PK-puolella pitää varmaan Katia, Marjo tai Marikaa konsultoida. Jos joku vaikka vähän alkeita opettais ja pitäs silmällä etten ihan päin mäntyä tee kaikkee. Haku ja/ tai jälki ois näin ekana mielessä, saa nähä kuin näitten kans sitte käy. BH-koe vissiin pitäs kans suorittaa jos tonne pk-puolelle meinaa havitella olleksaan.

Suuret on suunitelmat aika näyttää kuin käy ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Lievää kannustavaa painostusta on jo nyt ilmassa, taitaa vaan pahentua vuoden edetessä =)

Oikeen hyvää ja menestyksekästä vuotta 2009!!!